תפוח-צימוק שטראוסל קוכן
Streusel תפוח-צימוקים קוצ'ן עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 280 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אגוז מוסקט טחון, סוכר חום, מרגרינה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו Streusel Küchen, שזיף-Streusel Kuchen, ו אפרסק-Streusel Kuchen (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים תפוחים בשכבה אחת על מחבת ג ' לי רול מצופה ספריי בישול, ומפזרים 1 כף סוכר מגורען.
אופים ב 475 במשך 8 דקות, ערבוב היטב.
מפזרים 1 כף סוכר מגורען; אופים עוד 7 דקות או עד תפוחים רכים מעט. מגניב.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-37
כף קלה 1 1/2 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
לשלב עם הבא 6 מרכיבים (קמח דרך 1/8 כפית אגוז מוסקט).
מערבבים חלב חמאה, תחליף ביצה, שמן וקליפה, ערבוב היטב עם מקצף.
מוסיפים לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח. מקפלים בעדינות תפוחים וצימוקים. תערובת כפית למחבת קפיץ 10 אינץ ' מצופה בריסוס בישול; מניחים מחבת על תבנית אפייה.
שלב סוכר חום, 3 כפות קמח, 1/2 כפית קינמון, ו 1/4 כפית אגוז מוסקט; לחתוך מרגרינה וסירופ תירס עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד התערובת דומה ארוחה גסה.
מפזרים באופן שווה על הבלילה במחבת.
אופים ב 375 במשך 50 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב על מתלה תיל.