תפוח צלוי ומרק צ'דר לבן
גשו לסופר וקנו קורנית, תפוחים, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: כרובית קלויה ומרק צ'דר לבן, כרובית קלויה ומטבל צ'דר לבן, ו כרובית קלויה וגזרת צ'דר לבנה מיושנת.
הוראות
לזרוק את התפוחים בשמן, מלח ופלפל, מניחים בשכבה אחת על תבנית אפייה וצולים בתנור 204° שחומם מראש עד חום זהוב קל, על 20-30 דקות.בינתיים, לחמם את השמן במחבת רוטב גדולה על חום בינוני, להוסיף את הבצל ו לטגן עד במכרז, על 5-7 דקות.
מוסיפים את השום ואת הקורנית ומבשלים עד ריחני, בערך דקה.
מוסיפים את התפוחים, מרק וסיידר, מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום ומבשלים במשך 15 דקות.
מערבבים בחלב, גבינה וחרדל, לתת גבינה להמס ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.מחית את המרק עם בלנדר יד או במעבד מזון או בלנדר וליהנות!