תפוח קרמי-קסדייה קינמון
תפוח שמנת-קינמון Quesadillan הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. מתאבן זה יש 128 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לך תפוח, סוכר מגורען, ממרח גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: תפוח קרמי-קסדייה קינמון, נגיסות בטעם תפוח וקינמון, ו כיסי קינמון תפוחים שמנת.
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים סוכר מגורען ו 1/4 כפית קינמון; להפריש. בקערה קטנה אחרת, מערבבים גבינת שמנת, סוכר חום ו 1/4 כפית קינמון עם כפית.
מורחים תערובת גבינת שמנת מעל טורטיות.
מניחים פרוסות תפוח על תערובת גבינת שמנת על 1 טורטייה. למעלה עם טורטייה נותרת, צד גבינה למטה. לרסס את שני הצדדים של quesadilla עם ספריי בישול; מפזרים תערובת קינמון-סוכר.
מחממים מחבת nonstick 10 אינץ ' על חום בינוני. קוק quesadilla במחבת 2 עד 3 דקות או עד התחתונה הוא חום פריך; להפוך quesadilla. מבשלים 2 עד 3 דקות יותר או עד התחתון הוא חום פריך.
הסר מחבת ללוח חיתוך; תן לעמוד 2 עד 3 דקות.