תפוחי אדמה אפויים עם רוטב בוטנים בסגנון מערב אפריקה
תפוחי אדמה אפויים עם רוטב בוטנים בסגנון מערב אפריקה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך שמן canolan, כוסברה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: עוף בוטן מערב אפריקאי, מרק בוטנים מערב אפריקה, ו מרק בוטנים מערב אפריקה.
הוראות
פירס תפוחי אדמה עם מזלג, ואופים ב 375 במשך 1 שעה או עד מכרז. תפוחי אדמה מגניבים מעט.
שמן חום במחבת בינונית מעל חום בינוני-נמוך.
מוסיפים בצל, זנגביל ושום; מבשלים 3 דקות.
מוסיפים כמון, כוסברה ופלפל; לבשל 1 דקה.
להוסיף 3/4 כוס מים הבא 4 מרכיבים (באמצעות מלח), ערבוב עד חלקה; להביא מבשלים. מבשלים 2 דקות או עד עבה.
פיצול תפוחי אדמה לאורכו, חיתוך, אבל לא דרך, בצד השני. כפית על 1/4 כוס רוטב לתוך כל תפוח אדמה. למעלה כל מנה עם 1 כפית כוסברה.