תפוחי אדמה, בצל מקורמל ופיצה פטה
לכו לחנות, קחו פלפל, גבינת פטה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 35%. מתכונים דומים: פיצה תפוחי אדמה, בייקון וקרמל בצל, בטטה, נקניק ופיצה בצל מקורמל, ו תפוחי אדמה זהובים ופיצת לחם שטוח בצל מקורמל.
הוראות
מערבבים עגבניות ומים; לתת לעמוד, מכוסה, 30 דקות.
מסננים עגבניות; קוצצים גס.
חום 1 כף שמן זית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מטוגנים 5 דקות. מבשלים 15 דקות או עד חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות.
פרוס את בצק הלחם, ו להשתטח לתוך מעגל 13 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מניחים את הבצק על מחבת פיצה 12 אינץ ' זרועי קמח תירס. Crimp קצוות של בצק עם אצבעות כדי ליצור שפה. לנקב בצק במזלג.
אופים ב 425 במשך 10 דקות, ולהניח בצד.
שלב תפוחי אדמה ו 5 מרכיבים הבאים (תפוחי אדמה דרך מלח) בקערה. מעיל מחבת ג ' לי רול עם ספריי בישול; לארגן תפוחי אדמה בשכבה אחת במחבת מוכנה.
אופים ב 425 במשך 20 דקות או עד תפוחי אדמה משחימים קלות, ערבוב פעם אחת.
מורחים את העגבניה על קרום טהור. למעלה עם תפוחי אדמה, בצל מקורמל, ועגבניות מיובשות; מפזרים גבינה.
אופים ב 425 במשך 15 דקות או עד הקרום הוא השחמה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Barone Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 85 דולר לבקבוק.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.