תפוחי אדמה דוכסית
תפוחי אדמה דוכסית עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 378 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אגוז מוסקט, מלח, חצי וחצי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. נסו תפוחי אדמה דוכסית, תפוחי אדמה דוכסית, ו תפוחי אדמה דוכסית (מתכונים דומים).
הוראות
אופים את תפוחי האדמה בתנור f שחומם מראש 400 מעלות במשך 1 שעה, או עד שהם רכים.
חצי מתפוחי האדמה לאורך, לגרד את הבשר לקערה, ולחץ אותם דרך מעדר לקערה גדולה. עם מקצב מיקסר חשמלי בחמאה, 1 כף בכל פעם, את כל הביצים, 1 בכל פעם, ואת חצי וחצי להכות את התערובת עד שהוא משולב היטב וחלק.
מוסיפים את אגוז מוסקט, פלפל, ומלח, לפי הטעם, ומעבירים את התערובת לשקית מאפה מצויד טיפ דקורטיבי גדול.
צינור התערובת לתוך 6 שושנות על תבנית אפייה חמאה לטפטף אותם עם חמאה מומסת וגבינה שנותרה. (ניתן לקרר את הורדות, לכסות באופן רופף, במשך כמה שעות או לילה).
אופים את תפוחי האדמה בתנור f שחומם מראש במשך 10 עד 15 דקות לתפוחי אדמה בטמפרטורת החדר, או במשך 25 עד 30 דקות לתפוחי אדמה צוננים, או עד שהם מחוממים דרך. לאחר מכן, לשים את תבנית האפייה תחת מבער שחומם מראש על 6 אינץ ' מהחום, ולהטגן את תפוחי האדמה עד צמרות זהובות.