תפוחי אדמה הפסחא
תפוחי אדמה לחג הפסחא יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 169 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, חומץ אורז, תפוחי אדמה russet, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה מושלם עבור פסחא. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: קיש פסחא לארוחת בוקר חג הפסחא / המטבח של סימון, ביסקוויטים חג הפסחא, איך לעשות ביסקוויטים חג הפסחא ללא ביצים, ו חזיר הפסחא.
הוראות
לקרצף תפוחי אדמה ולייבש. הכנס שיפוד מתכת לתוך קצה 1 של כל תפוח אדמה.
יוצקים כל צבע מאכל לתוך קערה קטנה נפרדת. השתמש colorings מלא כוח עבור צבע אינטנסיבי, או לדלל עם כמה טיפות של מים עבור גוונים בהירים.
החזק כל תפוח אדמה על ידי שיפוד וצבע צבע מזון על עור תפוחי אדמה בעיצובים, לפי הצורך, באמצעות מברשות צבע קטנות בצבעי מים.
להניח תפוחי אדמה על מדפים להתייבש, כ -10 דקות.
הסר שיפודים. לשפשף עור תפוחי אדמה עם שמן ולהגדיר במחבת 10 על 15 אינץ'.
אופים בתנור 375 עד תפוחי אדמה רכים כאשר נלחץ, 40 עד 50 דקות. ערימה לתוך סל ומגישים חם, לפצל פתוח ומתובל עם חומץ, חמאה, או שמנת חמוצה, ומלח ופלפל לפי הטעם.