קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוחי אדמה ולפתות גראטן

תפוחי אדמה ולפתות גראטן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוח אדמה ו-רוטבגה Gratin. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 389 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, פלפל טחון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו תפוחי אדמה & רוטבגה גראטן עם גבינה כחולה, רוטבגה גראטן, ו רוטבגה גראטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
פיל, רבעון, ו דק לחתוך רוטבגה. לקלף דק פרוסות תפוחי אדמה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2
ממיסים חמאה בסיר כבד על אש נמוכה, ומוסיפים קמח, ערבוב עד חלקה. לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה להוסיף קצפת, ומבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד תערובת מעובה מבעבע. מערבבים במלח והבא 3 מרכיבים. תניח את הרוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
3
מפזרים גבינת פרמזן במחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' מרופדת בנייר קלף או בנייר אלומיניום, ומסדרים חצי פרוסות רוטאבגה על גבי גבינה.
מרכיבים שתצטרך
4
שכבה עם רוטב 3/4 כוס, פרוסות תפוחי אדמה, ורוטב 3/4 כוס. מסדרים את פרוסות הרוטאבאגה שנותרו למעלה, ומוסיפים את הרוטב שנותר. מכסים מחבת בחוזקה עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
5
אופים ב 400 במשך 1 שעה; לחשוף ולאפות 20 דקות נוספות.
6
בואו לעמוד 15 דקות. הפוך על מגש הגשה, ומקשט, אם תרצה בכך. לשרת, לחתוך פלחי.