תפוחי אדמה ופרושוטו פריטטה
תפוחי אדמה ופרושוטו פריטטה עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 352 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לכי לחנות ותקני שום, גבינת פרמזן, פרושוטו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו פריטטה עם תפוחי אדמה ופרושוטו, ריבועי פריטטה שיטאקי עם פרושוטו, ו פריך פרושוטו וסקליון פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום כדי 232°. ב 12 אינץ מחבת ovenproof, שמן חום על חום בינוני. לרסק שיני שום, משאיר אותם בעיקר שלם; להוסיף מחבת. לבשל 2 דקות או עד השום מתחיל חום.
באותו מחבת, בצל מקום, תפוחי אדמה, רוזמרין ותימין. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים כ -12 דקות או עד הבצל מתרכך ותפוחי אדמה מבושלים כמעט ביסודיות. מערבבים בפרושוטו.
בקערה בינונית, להכות ביצים וחלב עם מקצף עד מעורבב היטב. מתבלים עם מלח ופלפל נוספים.
הוסף תערובת ביצים למחבת; לאט להעביר תערובת ביצים סביב מחבת.
אופים 10 עד 12 דקות או עד נפוח ומתחיל חום.
הסר מהתנור; מפזרים גבינה מעל. חזור לתנור עד גבינה מותכת.
חותכים פריטטה לתוך טריזים ומגישים.