תפוחי אדמה ושעועית ירוקה עם רוטב שמיר לימון
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 83%. נסו תפוחי אדמה, שעועית ירוקה, ותירס ברוטב לימון חמאה חום, עוגת הליבוט סרטן Roulade עם רוטב שמנת לימון, שעועית ירוקה ותפוחי אדמה קלויים כמהין, ו שעועית ירוקה עם לימון ושמיר (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים 1 3/4 כוסות מים וקוביית בוליון לרתיחה במחבת גדולה, ערבוב עד הקובייה מתמוסס; להתקרר מעט.
לטאטא קמח בהדרגה הנותרים 1/4 כוס מים; להוסיף מרק, ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, לטאטא כל הזמן, 2 דקות או עד התערובת היא מעובה מעט.
להפחית את החום בינוני; להוסיף תפוחי אדמה, ומבשלים, מכוסה, 15 דקות.
מוסיפים שעועית ירוקה, ומבשלים, מכוסים, 8 דקות או עד פריך במכרז. מערבבים בפלפל, dillweed, ומיץ לימון.
* למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו Bouillon ירקות קנור צמחוני.