תפוחי אדמה חדשים, גרגיר נחלים וסלט בייקון עם רוטב שמנת חמוצה
תפוח אדמה חדש, גרגר מים וסלט בייקון עם רוטב שמנת חמוצה לוקח בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 450 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש תפוחי אדמה חדשים, גרגיר הנחלים, מיץ לימון ושמן זית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. מתכונים דומים: סלט אנדיב וגזרת נחלים עם רוטב סיידר בייקון, נגיסות סלמון ושמנת חמוצה, ו סלט תפוחי אדמה חם עם רוטב בייקון-חרדל.
הוראות
להביא מחבת של מים מומלחים לרתיחה. לשפשף קלות את תפוחי האדמה כדי להסיר כל לכלוך אבל לא לקלף אותם. מבשלים את תפוחי האדמה במים מלוחים רותחים במשך 10-15 דקות עד למכרז.
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, גריל בייקון עד שהוא פריך, ואז לנקז על נייר מטבח.
מערבבים יחד את השמנת החמוצה, שמן זית וחומץ או מיץ לימון, ומתבלים עם קצת מלח ופלפל שחור טחון טרי.
הסר כל גבעולים קשים מן הנחלים מאוד גס לקצוץ את העלים.
מסננים את תפוחי האדמה בקור קולנדה ראנד מתחת למים זורמים קרים. לקרוע את הבייקון לחתיכות גדולות ושמנות. לזרוק את תפוחי האדמה ברוטב ולזרוק את גרגיר הנחלים ובייקון. מתבלים לטעם ומגישים.