תפוחי אדמה חדשים עם זיתים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה חדשים עם זיתים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 188 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, מנטה, זיתים נרפא שמן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן כל 30, ותפריט טבעוני. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: בקלה קלוי עם תפוחי אדמה וזיתים, תפוחי אדמה מרוסקים וזיתים, ו מולים עם תפוחי אדמה וזיתים.
הוראות
בסיר גדול, להוסיף 2 כפיות של מלח ל 3 ליטרים של מים.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומביאים לרתיחה. מבשלים עד למכרז, 20 עד 25 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה היטב.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף את תפוחי האדמה, ערבוב היטב מעיל. מבשלים עד הזהב, על 5 דקות לכל צד.
מוסיף את הזיתים ונענע ולזרוק יחד. מתבלים עם הפלפל, ההתלהבות והמלח הנותר