תפוחי אדמה חמים וסלט פונטינה
סלט תפוחי אדמה חם פונטינה נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 305 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה מן המזון והיין דורש עלה דפנה, שמן זית, תפוחי אדמה זהב יוקון, גרגרי ערער. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 59%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט פארו חם עם ירקות קלויים פונטינה, תפוחי אדמה מתוקים קלויים & פיצה בצל מקורמל עם רוטב בשמל, גבינת פונטינה & סלט ארוגולה, ו סלט תפוחי אדמה חם.
הוראות
במחבת קטנה, להביא את החומץ, פלפל, allspice, גרגרי ערער, עלה דפנה ציפורן לרתיחה.
הסר מהחום, להוסיף את השאלוט ולתת מגניב. מסננים את החומץ; שומרים את השאלוט ו 1 כף בתוספת 1 כפית של חומץ. בקערה קטנה, להקציף את החומץ השמור עם החרדל ו 3 כפות של השמן. מתבלים במלח ופלפל.
קיטור תפוחי אדמה מעל מים רותחים עד עדיין מוצק מעט, על 10 דקות.
בואו מגניב; לחתוך כל אחד לתוך 6 פלחי.
מחממים את 2 כפות השמן הנותרות במחבת ברזל יצוק גדולה.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים על חום מתון, הופכים פעם אחת, עד הזהב מבושל דרך, על 10 דקות.
הסר מהחום. למעלה תפוחי האדמה עם פונטינה ולתת להמיס.
הוסף 2 כפות של ויניגרט למחבת מערבולת מעיל.
בקערה גדולה, לזרוק את פרוסות שאלו שמורות עם גרגיר הנחלים ואת הויניגרט שנותר.
מעבירים את הסלט למגש, למעלה עם תפוחי אדמה וגבינה ומגישים בבת אחת.