קושימומחה
מוכן ב1 ש, 29 דק.
מנות8
ציון בריאות100
מגזין

תפוחי אדמה יווניים (קלוי בתנור וטעים!)

תפוחי אדמה יווניים (קלוי בתנור וטעים!)
מתכון תפוחי אדמה יווניים(קלוי בתנור וטעים!) מוכן בסביבות 1 שעה ו 29 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, 30 כולו, וטבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, אם יש לך אורגנו, פלפל טחון גס, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: תפוחי אדמה צלויים בתנור טעימים, תפוחי אדמה יווניים קלויים בתנור, ו תפוחי אדמה בסגנון יווני קלוי בתנור לימון וחמאה פרמזן.

הוראות

1
1 מחממים תנור ל 420°f סוקר הציע ריסוס תבנית האפייה עם פאם - זה נשמע כמו רעיון נהדר!2 לשים את כל החומרים לתוך תבנית אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק אותם.3 העונה בנדיבות עם מלח ים ופלפל שחור.4 ודא שהידיים שלך נקיות מאוד ולשים אותם במחבת ולתת הכל לזרוק להפיץ.5 השום יירד לתוך פתרון מים / שמן אבל הטעם שלה יהיה לחדור את תפוחי האדמה, בדרך זו, זה לא לשרוף.6
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
אופים במשך 40 דקות.7 כאשר קרום זהוב-חום נחמד נוצר על תפוחי האדמה, לתת להם מערבבים להביא את החלק התחתון הלבן למעלה, העונה קלות עם קצת יותר מלח ים ופלפל ופשוט זליגת אור של אורגנו.8
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מוסיפים 1/2 כוס יותר מים אם נראה שהמחבת מתייבשת, וחוזרים לתנור לצד השני החום של תפוחי האדמה.9 זה ייקח בערך עוד 40 דקות.10 אל תפחדו לבשל את תפוחי האדמה-הם יהיו טעימים.11 הערה: אני לעתים קרובות להמיס קוביית מרק במים; אם אתה עושה, הקפד לקצץ קצת על המלח.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה