תפוחי אדמה כחולים או גרטן
תפוחי אדמה כחולים או גרטן עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה משמש 8. מנה אחת מכילה 418 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם גבינה, מלח ופלפל, שיני שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 42%. נסו גרטן תפוחי אדמה גבינה כחולה, גרטן תפוחי אדמה גבינה כחולה, ו גרטן תפוחי אדמה ורוטבאגה עם גבינה כחולה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס חמאה תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' או תבשיל קדירה בגודל דומה.
מסדרים את תפוחי האדמה פרוס בצלחת מוכנה. בסיר בינוני הקפיצו את השום הטחון בחמאה על אש בינונית עד לריכוך וריחני. מערבבים קמח ומבשלים 3 דקות. מקציפים פנימה את השמנת בהדרגה עד לקבלת תערובת חלקה וסמיכה.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הגבינות. מתבלים במלח ופלפל.
יוצקים רוטב גבינה על תפוחי האדמה בצלחת. מכסים בנייר כסף ואופים 45 דקות.
מסירים נייר כסף ואופים עוד 15 דקות עד להשחמה.