צ'ילה ותבלינים הודו בגריל
צ'ילה ותבלינים הודו בגריל נטול גלוטן, וללא לקטוז מתאבנים. והוא יספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה סביב 71 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 573 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך מלח כשר, סוכר חום, שיני שום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. עם כפית ציון של 74% המנה הזאת די טובה. נסו סטייק צלוי עם צ'ילה Spice Rub, הודו בגריל ובוק צ'וי עם רוטב שום צ' ילה, ו Spice-שפשף טורקיה Tenderloins בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך מי מלח: בסיר גדול, חום 1 qt. מים עם מלח וסוכר, ערבוב להתמוסס.
הסר מהחום, הוסף 5 qts. מים קרים, שום, קינמון וצ ' ילי, ולתת להתקרר לטמפרטורת החדר.
הסר מסבך רגל מטורקיה; להשליך.
הסר צוואר, זנב, ו giblets. להשליך זנב; לשמור את השאר, מקורר, לרוטב שומה. למשוך ולהשליך גושי שומן. יש לשטוף את הציפור מבפנים ומבחוץ. הורד את טורקיה לתוך מי מלח (ראה טיפים להלן). צ ' יל, מכוסה, 12 שעות.
חג ההודיה: הכן גריל לחום בינוני-נמוך עקיף (כ 325). עבור פחם: אור 40 סעודות על אש. כאשר גחלים מנוקדים באפר, 20 דקות, הגדה באופן שווה בצדדים מנוגדים של אש ולתת לשרוף בינוני נמוך. הגדר מחבת טפטוף מתכת או רדיד (על 9 על 15 ב. ו 2 1/2 ב. עמוק) בין תילי פחם למלא עם 1/2 ב. מים חמים. לכל תל של גחלים, להוסיף 5 בריחים עכשיו וכל 30 דקות בזמן הבישול. שמן בישול באח ולהגדיר במקום. עבור גז: להגדיר את מחבת טפטוף מתכת או לסכל על צורב מרכזי (ים) ולמלא עם 1/2 ב. מים חמים. הפעל מבערים למעט אחד (ים) תחת מחבת טפטוף כדי גבוה, מכסה סגור, וחום 10 דקות. הפחת חום עבור מבערים פעילים ל-32
שמן בישול באח ולהגדיר במקום.
הסר את טורקיה ממי מלח, לשטוף, יבש לטפוח. להשליך מלח. לקפל את הכנפיים מתחת לטורקיה.
שלב צ ' ילי טחון ואורגנו. לשפשף את טורקיה בכל רחבי עם שמן, ואז מפזרים באופן שווה בפנים ובחוץ עם תיבול.
תכיני הודו, תנקי, על אסלת בישול מעל מחבת טפטוף. גריל, מכוסה, עד מדחום בשר מוכנס ישר למטה דרך החלק העבה ביותר של השד אל רישומי העצם 160, 2 עד 3 שעות; כמו טבחים טורקיה, להשתמש בנייר כסף לאוהל כל אזורים שמתחילים לקבל כהה מדי.
עצה טורקיה כך שמיצי חלל לרוץ לתוך מחבת טפטוף, מחזיק טורקיה עם כפפות תנור.
מעבירים הודו ללוח חיתוך; לשמור מיצי פאן לרוטב. אוהל טורקיה עם נייר כסף ולתת לנוח במקום חם 15 עד 30 דקות בזמן שאתה עושה רוטב.
Brining. זה הסוד לציפור לחה. מלח את טורקיה, השד למטה, בסיר גדול מדי כגון מיכל מים רותחים (אם זה מתאים במקרר). או להשתמש בתיבת קרח. שקית טורקיה בשקית ההברקה טורקיה (זמין בחנויות מכולת ומ surlatable.com). שים ציפור ארזה בחזה, לשפוך מלח על טורקיה, ואת שקית חותם בחוזקה.
קשירה. לבישול אפילו ביותר, להשאיר את רגלי טורקיה רופפות. או אם אתה מעדיף מראה מסודר, לקשור אותם.
מוסיפים צבע עם עשבי תיבול, עלה בננה, ופירות כמו קומקווט.