תפוחי אדמה כפריים מוקרמים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה כפריים מוקרמים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 354 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, פלפל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו בשר חזיר כפרי מוקרם, תפוחי אדמה כפריים מוקרמים, ו Oyster-Chard Gratin שוויצרי עם בייקון כפרי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל ושום; מטוגנים 5 דקות או עד הבצל רך.
מערבבים חלב, מלח, פלפל, וקמח, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת חלב למחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים עד עבה מעט (כ 2 דקות), ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים 4 אונקיות גבינה וחזיר, ערבוב עד גבינה נמסה. מערבבים בתפוחי אדמה.
מניחים את תערובת תפוחי האדמה בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מפזרים תערובת תפוחי אדמה עם הנותרים 2 אונקיות של גבינה. מכסים בנייר כסף מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 350 במשך 45 דקות. לחשוף ולאפות 30 דקות נוספות או עד השחמה קלה ותפוחי אדמה רכים.
בואו לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.