קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות82
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוחי אדמה מבסקים אפויים

תפוחי אדמה מבסקים אפויים
תפוחי אדמה מבסקים אפויים עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 233 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותרימו פלפל, מרק עוף פחות נתרן, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה בסקים, תפוחי אדמה בסקים, ו תפוחי אדמה בסגנון בסקי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים תפוחי אדמה ומרק בסיר; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מסננים תפוחי אדמה דרך מסננת לתוך קערה, שומר 1 כוס בישול נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מחממים 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים בצל, פלפלים, מלח ושום; מטוגנים 2 דקות. מערבבים ב 1/4 כוס שמורות נוזל בישול ופפריקה; לכסות ולבשל 8 דקות או עד פלפלים הם מכרז. מערבבים תפוח אדמה, 3/4 כוס שמור בישול נוזלי, חומץ, טרגון; להביא לרתיחה, ערבוב המעיל. תערובת תפוחי אדמה כפית לתוך תבשיל 2 ליטר מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מערבבים את פירורי הלחם והגבינה, ומפזרים על תערובת תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
7
טפטוף תערובת פירורי לחם עם 2 כפיות שמן.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
דַק-דַק-
8
אופים ב 400 במשך 25 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות