תפוחי אדמה מבסקים אפויים
תפוחי אדמה מבסקים אפויים עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 233 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותרימו פלפל, מרק עוף פחות נתרן, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה בסקים, תפוחי אדמה בסקים, ו תפוחי אדמה בסגנון בסקי.
הוראות
מערבבים תפוחי אדמה ומרק בסיר; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 12 דקות.
מסננים תפוחי אדמה דרך מסננת לתוך קערה, שומר 1 כוס בישול נוזלי.
מחממים 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מוסיפים בצל, פלפלים, מלח ושום; מטוגנים 2 דקות. מערבבים ב 1/4 כוס שמורות נוזל בישול ופפריקה; לכסות ולבשל 8 דקות או עד פלפלים הם מכרז. מערבבים תפוח אדמה, 3/4 כוס שמור בישול נוזלי, חומץ, טרגון; להביא לרתיחה, ערבוב המעיל. תערובת תפוחי אדמה כפית לתוך תבשיל 2 ליטר מצופה ספריי בישול.
מערבבים את פירורי הלחם והגבינה, ומפזרים על תערובת תפוחי אדמה.
טפטוף תערובת פירורי לחם עם 2 כפיות שמן.
אופים ב 400 במשך 25 דקות או עד חום זהוב.