תפוחי אדמה מוקצפים אפונה
תפוחי אדמה מוקצף אפונה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1052 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 76 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך תפוחי אדמה russet, אפונה, פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מוקצפים, תפוחי אדמה מוקצפים אפונה, ו תפוחי אדמה מתוקים מוקצפים.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שים את תפוחי האדמה בסיר גדול עם מים קרים לכסות על ידי 3 אינץ'. מלח את המים, לכסות ולהביא לרתיחה על חום גבוה. להפחית חום ומבשלים עד מכרז, על 10 דקות. בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, לבשל את האפונה בסיר נפרד של מים מלוחים. מבשלים עד רק מכרז, על 3 עד 5 דקות.
הסר עם מסננת להתקרר על תבנית אפייה. כאשר תפוחי האדמה נעשים, לנקז היטב, לפזר על תבנית אפייה, ולתת מגניב במשך כמה דקות. בסיר קטן, מחממים 1/2 כוס של הקרם עד שהוא מגיע לרתיחה ואז מבשלים במשך כמה דקות.
מוסיפים את השמנת לבלנדר עם אפונה מבושלת פירה עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
מחממים 1 כף חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני עד שהחמאה מפסיקה קצף והופך חום בהיר.
מוסיפים את השום ומבשלים במהירות עד זהב חיוור.
מוסיפים את השמנת שנותרה, מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
לחץ על תפוחי אדמה מקורר דרך ricer או טחנת מזון לתוך תערובת חמאה ושום, משליך למעיל.
מוסיפים את החמאה הנותרת על ידי כפות, ערבוב במרץ לאחר כל תוספת. בדרך זו, החמאה אינה נמסה לשלולית זהובה. במקום זאת, הוא יוצר תחליב עם תפוחי האדמה, יצירת מחית חלקה מאוד.
מקפלים את פירה אפונה לתוך פירה ולהתאים תיבול, לפי הצורך. במקום מלח, מחית יכול להיות מתובל עם פרמזן מגוררת מעט, אם תרצה.