תפוחי אדמה מוקרמים עם קרום רוזמרין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל גראטין תפוחי אדמה עם קרום רוזמרין. מנה אחת מכילה 430 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. אם יש לכם תפוחי אדמה זהב יוקון, שן שום, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו Celeriac, תפוחי אדמה ורוזמרין גראטן, תפוח אדמה אדום & עגבניות מוקרם עם כרישה, Gruyère & רוזמרין, ו אמנון עם קרום תפוחי אדמה סגול ושמן צ'ייב רוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
Unroll piecrusts על משטח מקומח קלות.
מפזרים רוזמרין, פלפל, ו 1/2 כוס גבינה מעל 1 piecrust; העליון עם הנותרים piecrust.
להתגלגל למעגל 13 אינץ'. לחץ על הצדדים התחתונים ומעלה של מחבת springform 9 אינץ'; לקפל את הקצוות מתחת. לְצַנֵן.
בינתיים, לקלף דק לחתוך יוקון זהב בטטות.
שכבה שליש כל תפוחי אדמה זהב יוקון, תפוחי אדמה מתוקים, ומלח בקרום מוכן.
מפזרים 1/4 כוס גבינה. חזור על שכבות פעמיים, לחיצה על שכבות מעט כדי להתאים.
קרם מיקרוגל ושום בכוס מדידה בטוחה במיקרוגל 1 כוס ב 45 שניות גבוהות; לשפוך מעל שכבות תפוחי אדמה במחבת.
מפזרים עם הנותרים 3/4 כוס גבינה. מכסים את המחבת בנייר אלומיניום כבד.
אופים ב 450 במשך 1 שעה. לחשוף ולאפות 25 דקות או עד תפוחי אדמה נעשים קרום משחימים עשיר.
בואו לעמוד 10 עד 15 דקות. בזהירות להעביר צלחת הגשה, ולהסיר צדדים של פאן. אם תרצה, בזהירות להחליק gratin את החלק התחתון של מחבת באמצעות סכין ארוכה או מרית צרה.