המתכון סלט פיצה בגריל יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 441 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו עגבנייה, ארוגולה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. נסו פיצת סלט בגריל, פיצת סלט יוונית בגריל, ו פיצה בגריל עם הריסאן וסלט עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים שמרים במים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד במשך 5 דקות. מערבבים 1 1/2 כפיות שמן. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
1 כוס מים חמימים (110° עד 115°), מחולקים
1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
2
מערבבים קמח, סוכר, מלח, אורגנו ותימין.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)
2 כוסות שיני שום
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
3
מוסיפים לתערובת שמרים; מערבבים היטב. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלק וגמיש (כ 10 דקות).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות. תתחלקו לשניים.