תפוחי אדמה מטוגנים מושלמים
תפוחי אדמה מטוגנים מושלמים דורש סביב 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 175 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לך תפוח אדמה דונגי, ירקות השורש האהובים בעולם, פו-טייט-הו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 85 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 87%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו תפוחי אדמה מוקפצים, תפוחי אדמה מוקפצים, ו תפוחי אדמה מוקפצים קיץ.
הוראות
חותכים 1 ק " ג תפוחי אדמה שעווה לחתיכות.
להביא מחבת גדולה של מים לרתיחה, ואז לבשל את תפוחי האדמה במשך 3 דקות.
לנקז, לנער החוצה על מגש נייר מצופה במטבח ולהשאיר להתקרר.
כאשר מוכן לשרת, חום 6-8 כפות חמניות או שמן זית במחבת גדולה לא מקל עד שאתה יכול להרגיש חום חזק עולה.
אם המחבת שלך אינה גדולה מספיק, מטגנים את תפוחי האדמה בשתי קבוצות ולא מצטופפים אותם. יש נייר מטבח מוכן לנקז אותם על.
מוסיפים את תפוחי האדמה בשכבה אחת, לא צפוף מדי.
הפעל את החום בינוני גבוה, כך תפוחי האדמה לרחוש, אבל לא לערבב עד שהם מתחילים חום מתחת.
להפוך את כולם באופן שווה 2 או 3 פעמים עד השחמה יפה בכל רחבי זה יכול לקחת בערך 7 דקות.
ואז להרים עם פרוסת דגים או כף גדולה מחוררת לנקז על נייר מטבח יותר.