תפוחי אדמה ממולאים בייקון-צ'דר
תפוחי אדמה ממולאים בייקון-צ'דר דורשים כ -50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 525 קלוריות , 17 גרם חלבון ו -32 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש גבינת צ'דר, בצל ירוק, מיונז ומטבל בצל. זה עובד היטב בתור תוספת במחיר סביר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 42% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: תפוחי אדמה אפויים ממולאים של בייקון צ'דר ראנץ' , תפוחי אדמה ממולאים צ'דר-פטריות ותפוחי אדמה ממולאים ברוקולי וצ'דר .
הוראות
לשפשף ולחורר תפוחי אדמה; מניחים על צלחת מתאימה למיקרוגל. מכניסים למיקרוגל, ללא כיסוי, על גבוה למשך 18-22 דקות או עד לריכוך, הופכים פעם אחת.
מניחים לעמוד במשך 5 דקות או עד שהוא מתקרר מספיק כדי להתמודד.
בינתיים מערבבים בקערה קטנה את המיונז, 3/4 כוס גבינה, מטבל, בייקון, בצל ופלפל.
חותכים פרוסה דקה מהחלק העליון של כל תפוח אדמה וזורקים. שולפים את העיסה ומשאירים קליפה דקה.
מוסיפים עיסת לתערובת המיונז ומועכים.
כף לתוך קליפות תפוחי אדמה. חזור לצלחת המתאימה למיקרוגל.
מפזרים את שאר הגבינה. מכניסים למיקרוגל, ללא כיסוי, על חום גבוה למשך 5 דקות או עד לחימום.