קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות33
מגזין

תפוחי אדמה ממולאים בקר ובצל

תפוחי אדמה ממולאים בקר ובצל
תפוחי אדמה ממולאים בקר ובצל הם מנה ללא גלוטן, נטולת חלב, ותוספת של 30 תוספת. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-43 גרם חלבון, 22 גרם שומן ובסך הכל 542 קלוריות. מתכון זה מכסה 30% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 6. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-10 דקות. אם יש לכם מים, ציר בקר, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 68%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: תפוחי אדמה ממולאים בבצל צרפתי, עוף צלוי ממולא בצל עם תפוחי אדמה, ועוף צלוי ממולא בצל עם תפוחי אדמה.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
8 כוסות ציר בקר דל נתרן8 כוסות ציר בקר דל נתרן
3
שמים את ציר הבקר בסיר גדול על אש בינונית ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, ומשאירים 4 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מניחים את תפוחי האדמה על נייר אפייה עם שוליים וצולים עד שהם רכים, כ-45 דקות. כשהם מתקררים מספיק כדי להתמודד, חותכים תפוחי אדמה לשניים לאורכם ובעזרת כף, מסירים את בשר תפוחי האדמה ושומרים, ומשאירים שפה בעובי 1/2 אינץ' מסביב לקצוות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
מזלפים 1 כף שמן זית על תבנית האפייה ומניחים עליה קליפות תפוחי אדמה כשהצד החתוך כלפי מטה; אופים עד שהצד החתוך מזהיב והעור פריך, כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מייבשים את נתחי הבשר בנייר סופג ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
7
מחממים 2 כפות שמן זית בתנור הולנדי גדול וצורבים את בשר הבקר מכל הצדדים לחום זהוב עמוק, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
8
מוציאים את הבשר לצלחת ומוסיפים בזהירות כף מים לסיר החם, מגרדים את החתיכות החומות מתחתית התבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
מוסיפים כף שמן זית ואת בצל הפנינה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים כ-7 דקות, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד שהבצל מתחיל להתקרמל, הוסיפו מים לפי הצורך כדי לטשטש את החתיכות החומות מתחתית התבנית. כשהבצל חום זהוב עמוק, מוסיפים את ציר הבקר המצומצם ואת הבקר והמיצים שלהם ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש כדי לשמור על רתיחה ומבשלים עד שהבשר מתרכך, מורידים שומן מלמעלה, במידת הצורך, כ-35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בצל פנינהבצל פנינה
מלאי בשרמלאי בשר
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מעבירים את בשר תפוחי האדמה השמור דרך מחית או מועך עם מועך עד לקבלת תערובת חלקה, מוסיפים מים חמים כדי לשחרר אותם.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
11
מוסיפים 1 כף שמן זית, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
12
מצקת את התבשיל לתוך קערות תפוחי האדמה הפריכות, מעליהן כף פירה ונהנים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
מצקתמצקת