תפוחי אדמה ממולאים הודיים
אם יש לך סראנו צ'ילה, קוקוס, מקל קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מתובלים הודיים, תפוחי אדמה הודים חריפים, ו חציל ממולא הודי מתובל.
הוראות
מערבבים קוקוס וסודה לשתייה בקערה, וזורקים היטב.
מוסיפים 2 כוסות כוסברה ו-4 המרכיבים הבאים; מערבבים היטב ומניחים בצד.
באמצעות כדור מלון, לגרוף חור ממרכז כל תפוח אדמה. ממלאים את מרכז כל תפוח אדמה בתערובת קוקוס, שומרים כל תערובת קוקוס שנותרה.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף שיני מקל קינמון; לטגן 1 דקה.
הסר תבלינים מן השמן עם כפית מחוררת, ולהשליך.
מוסיפים בצל למחבת; מטגנים 3 דקות או עד למכרז. מערבבים את ההל ואת 2 המרכיבים הבאים.
מוסיפים תפוחי אדמה למחבת, ממולא הצדדים; מפזרים תערובת קוקוס הנותרים.
מערבבים היטב מים ויוגורט.
יוצקים מעל תפוחי אדמה; מביאים לרתיחה. מכסים, להפחית את החום, ומבשלים 40 דקות או עד מכרז; להסיר מהחום.
חותכים תפוחי אדמה במחצית אופקית, ומגישים עם רוטב.