תפוחי אדמה מסולסלים מעושנים
תפוחי אדמה מסולסלים מעושנים עשויים להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 466 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, גבינת פרמזן, חצי-חצי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו תפוחי אדמה מסולסלים מעושנים העליון של סרסוטה & בשר חזיר, תפוחי אדמה מסולסלים, ו תפוחי אדמה מסולסלים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה תבשיל 9 על 13 אינץ ' עם 1 כף חמאה. ממיסים את 2 כפות הנותרים חמאה בסיר גדול. לאחר קצף החמאה, מוסיפים את השאלוט ואת השום ואת הטחון עד שהתרככו, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את הקמח ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב, על 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את חצי הפפריקה המעושנת ותפוחי האדמה. להביא לרתיחה נמוכה ולבשל במשך 5 דקות.
יוצקים חצי מתערובת תפוחי האדמה לתוך צלחת התבשיל החמאה. לנער את המחבת כדי לסדר את תפוחי האדמה בשכבה אחת.
מפזרים חצי מכל אחד מהגבינות על גבי שכבת תפוחי האדמה התחתונה.
מוסיפים את תפוחי האדמה הנותרים ולנער שוב כדי לארגן שכבה.
מפזרים על הגבינה הנותרת, מכסים בנייר כסף ואופים 45 דקות, או עד מבעבע.
הסר את נייר הכסף ומניח בחזרה בתנור במשך 15 דקות נוספות, או עד תפוחי אדמה וגבינה הם זהובים ושחומים.
בואו לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.