תפוחי אדמה מרוסקים
תפוחי אדמה מרוסקים של חלב חמאה עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. מתכון ללא גלוטן וצמחוני זה מגיש 6 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 135 קלוריות. אם יש לכם חמאה, חלב חמאה, תפוחי אדמה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 33%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: חמאה - בייקון מרוסק תפוחי אדמה, עשבי תיבול מרוסקים תפוחי אדמה, ו חמאה-גבינה כחולה תפוחי אדמה מרוסקים.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה לסיר גדול ומכסים במים מומלחים; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שהם רכים, 15 עד 20 דקות.
מסננים מים מהסיר ומועכים תפוחי אדמה בעזרת מועך תפוחי אדמה או מכונת תפוחי אדמה.
מחממים חלב חמאה וחמאה יחד בסיר על אש בינונית-נמוכה עד שהחמאה נמסה והתערובת חלקה, כ -2 דקות. מערבבים תערובת חלב ועירית לתפוחי אדמה עד לקבלת תערובת חלקה; מתבלים במלח.