תפוחי אדמה מרוסקים פרמזן
תפוחי אדמה פרמזן מרוסק דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 147 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. לך לחנות ותביא פלפל, גבינת פרמג'יאנו-רג' יאנו, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 50%. נסו פרמזן ניפץ תפוחי אדמה, פרמזן ניפץ תפוחי אדמה, ו פרמזן ניפץ תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול, ומכסים במים; מביאים לרתיחה. מכסים, להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות או עד תפוחי אדמה הם מכרז.
מסננים תפוחי אדמה היטב; לחזור למחבת.
מוסיפים חלב ושמן זית לתפוחי אדמה חמים, ומחית גס. מקפלים גבינה, מלח ופלפל.
הוסף רק מספיק מים כדי לכסות את תפוחי האדמה. יותר יהיה רק להאריך את הזמן שנדרש כדי להביא את המים לרתיחה, ולכן להגדיל את זמן הבישול שלך.