תפוחי אדמה-מרק ברוקולי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק תפוחי אדמה-ברוקולי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 97 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 37 דקות. אם יש לך חלב, ממרח גבינה תהליך, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 24%. מתכונים דומים: מרק תפוחי אדמה ברוקולי, מרק תפוחי אדמה וברוקולי, ו ברוקולי ומרק תפוחי אדמה.
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בתנור הולנדי גדול. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות.
מערבבים חלב וקמח, ערבוב עד חלקה.
מוסיפים תערובת חלב וגבינה לתערובת ירקות בתנור הולנדי. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד גבינה נמסה תערובת מתעבה. אם תרצה, מפזרים פלפל כתוש ומקשטים עם פלפל אדום יבש.