תפוחי אדמה מתוקים מבשלים איטיים ונקניקיות
תפוחי אדמה מתוקים לבישול איטי ונקניק נטול גלוטן, וקמאיות מנה צדדית. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 339 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לכם גבינת פרמזן טרי, עלי טימין, כרישהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו בישול איטי כרוב כבוש ונקניקיות עם תפוחים ותפוחי אדמה, רגלי תרנגול הודו, נקניק איטלקי ותפוחי אדמה בבישול איטי, ו תפוחי אדמה איריים, נקניק הודו, וארוחת ערב כרוב {סיר איטי} (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 4-עד 4 1/2-ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. במחבת 10 אינץ', לבשל נקניק מעל חום בינוני גבוה עד כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים כרישה וקורנית.
בבישול איטי, שכבה מחצית תפוחי האדמה המתוקים, תערובת נקניק וגבינה. חזור עם הנותרים בטטות ותערובת נקניק.
יוצקים מיץ תפוחים מעל; מפזרים גבינה נותרת.
כיסוי; לבשל על חום גבוה הגדרת 2 1/2 עד 3 שעות או עד תפוחי אדמה מתוקים הם במכרז.