תפוחי אדמה מתוקים מסולסלים מוקרמים
תפוחי אדמה מתוקים מסולסלים מוקרמים עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 433 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו פירורי לחם פאנקו, קינמון טחון, אגוז מוסקט טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 59 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . מתכונים דומים: תפוחי אדמה מסולסלים מוקרמים, תפוחי אדמה מסולסלים מוקרמים, ו Gratin Dauphinoise (תפוחי אדמה מסולסלים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מערבבים שמנת, חלב, אגוז מוסקט, קינמון, מלח ופלפל שחור בסיר גדול על חום בינוני.
מוסיפים תפוחי אדמה מתוקים ומבשלים עד שהרוטב מעובה ובטטות כמעט רכות, 10 עד 15 דקות.
העברת תערובת לתבנית אפייה מוכנה.
מערבבים פירורי לחם panko, גבינת צ ' דר, וחמאה בקערה; מפזרים ציפוי על תערובת בטטה.
אופים בתנור שחומם מראש עד תפוחי אדמה רכים ציפוי גבינה הוא השחמה מבעבע, 35 עד 45 דקות.