תפוחי אדמה מתוקים קלויים ותרד נבול
תפוחי אדמה מתוקים קלויים ותרד נבול יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 629 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לך דבש, פלפל, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 66%. נסו פירה עם תרד נבול, לזרוק בחזרה יום חמישי ~ מחית תפוחי אדמה עם תרד נבול, ו שמיר קלוי בטטות + סלט תרד חם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
בקערת ערבוב, עונה תפוחי אדמה עם מלח ופלפל ולזרוק עם שמן למעיל.
מניחים על תבנית אפייה וצולים בתנור במשך 20 דקות.
הסר בקצרה מהתנור וזרוק בבצל, וחזור לתנור לצלות עד שתפוחי האדמה רכים, כ -20 דקות נוספות.
מעבירים תערובת תפוחי אדמה קלויים לקערה.
טפטוף דבש על תפוחי אדמה, להוסיף חמאה, ערבוב טוב, ולאחר מכן בעדינות לזרוק תרד. החום מתפוחי האדמה ינבול את התרד.