קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוחי אדמה סגולים עם בצל מקורמל ופטריות שיטאקה

תפוחי אדמה סגולים עם בצל מקורמל ופטריות שיטאקה
זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם פתיתי פלפל, צלפים, פלפל סדוק טריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו מחבת דג אדום מטוגן עם פטריות Shiitake מוקפצות וסלט תפוחי אדמה סגול, תפוחי אדמה סגולים מוקרמים עם פטריות, ו תפוחי אדמה חדשים בגריל עם פטריות שיטאקה, שאלוט וגבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
התחל caramelizing בצל: במחבת קטנה sauté חום כף אחת של שמן זית על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הבצלים החתוכים בשכבה זוגית אחת, לאחר חמש דקות מוסיפים 1/2 כף חמאה, מערבבים ומוסיפים קמצוץ מלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
3
בזמן טיוח הבייקון שלך ובישול הפטריות שלך בשלבים הבאים, הקפד לבחוש את הבצל כל כמה דקות ולהסיר ברגע שהם משחימים באופן שווה. זה צריך לקחת בערך 30 דקות, להסיר מן החום כאשר סיים עתודה.
מרכיבים שתצטרך
4
מבשלים את הבייקון: בעוד הבצלים מתבשלים לאט פורסים את הבייקון בבטונטות קטנות (רצועות רוחב 1/8 אינץ') על קרש החיתוך שלך.
מרכיבים שתצטרך
5
לחמם מחבת sauté גדולה יותר על בינוני וכאשר המחבת שלך חמה להוסיף את בייקון פרוס.
מרכיבים שתצטרך
6
אט אט אט מטגנים את הבייקון עד שהוא מעט פריך ומוציאים מהמחבת על צלחת מרופדת במגבת נייר, שומרים אותה לאחר כך.
מרכיבים שתצטרך
7
מבשלים פטריות בשומן בייקון שניתנו: Julienne פטריות shiitake ולאחר מכן להוסיף אותם למחבת אשר עכשיו יש שומן בייקון שניתנו.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים קמצוץ של מלח ופלפל סדוק טרי לפטריות שיטאקי, לא לנער את המחבת אבל לתת את הפטריות חום באופן שווה בצד אחד.
מרכיבים שתצטרך
9
לאחר השחמה, להפוך את הפטריות בעדינות ולהסיר מחבת על צלחת קטנה יותר, מילואים.
מרכיבים שתצטרך
10
חום תפוחי אדמה סגולים: 
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים 2 כפות שמן זית במחבת ומוסיפים את תפוחי האדמה החתוכים באופן שווה למחבת החמה בשכבה אחת; הקפידו לא להצטופף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
12
מוסיפים קמצוץ של פתיתי פלפל אדום וקורט טוב של מלח לתפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
13
אל תזיז את המחבת, זה מאוד חשוב, כך תפוחי האדמה יכולים חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
14
לאחר 3-5 דקות, כאשר הם משחימים תפוחי אדמה להעיף חום בצד השני, להנמיך את החום בינוני נמוך לבשל באופן שווה את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
15
מוסיפים צלפים, בצל, פטריות, בייקון: לאחר תפוחי האדמה מבושלים היטב, מוסיפים את הצלפים ומניחים פריכים לרגע. לאחר מכן לשלב את הבצל המקורמל, פטריות, ובייקון למחבת sauté הגדולה עם תפוחי אדמה משוחים.
מרכיבים שתצטרך
16
להתחמם מחדש על אש נמוכה. כאשר חם, לכבות את החום ומקשטים עם קמצוץ טרגון הרים טרי.
מרכיבים שתצטרך