תפוחי אדמה סגולים עם בצל מקורמל ופטריות שיטאקה
זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם פתיתי פלפל, צלפים, פלפל סדוק טריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו מחבת דג אדום מטוגן עם פטריות Shiitake מוקפצות וסלט תפוחי אדמה סגול, תפוחי אדמה סגולים מוקרמים עם פטריות, ו תפוחי אדמה חדשים בגריל עם פטריות שיטאקה, שאלוט וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
התחל caramelizing בצל: במחבת קטנה sauté חום כף אחת של שמן זית על חום נמוך.
מוסיפים את הבצלים החתוכים בשכבה זוגית אחת, לאחר חמש דקות מוסיפים 1/2 כף חמאה, מערבבים ומוסיפים קמצוץ מלח כשר.
בזמן טיוח הבייקון שלך ובישול הפטריות שלך בשלבים הבאים, הקפד לבחוש את הבצל כל כמה דקות ולהסיר ברגע שהם משחימים באופן שווה. זה צריך לקחת בערך 30 דקות, להסיר מן החום כאשר סיים עתודה.
מבשלים את הבייקון: בעוד הבצלים מתבשלים לאט פורסים את הבייקון בבטונטות קטנות (רצועות רוחב 1/8 אינץ') על קרש החיתוך שלך.
לחמם מחבת sauté גדולה יותר על בינוני וכאשר המחבת שלך חמה להוסיף את בייקון פרוס.
אט אט אט מטגנים את הבייקון עד שהוא מעט פריך ומוציאים מהמחבת על צלחת מרופדת במגבת נייר, שומרים אותה לאחר כך.
מבשלים פטריות בשומן בייקון שניתנו: Julienne פטריות shiitake ולאחר מכן להוסיף אותם למחבת אשר עכשיו יש שומן בייקון שניתנו.
מוסיפים קמצוץ של מלח ופלפל סדוק טרי לפטריות שיטאקי, לא לנער את המחבת אבל לתת את הפטריות חום באופן שווה בצד אחד.
לאחר השחמה, להפוך את הפטריות בעדינות ולהסיר מחבת על צלחת קטנה יותר, מילואים.
מוסיפים 2 כפות שמן זית במחבת ומוסיפים את תפוחי האדמה החתוכים באופן שווה למחבת החמה בשכבה אחת; הקפידו לא להצטופף במחבת.
מוסיפים קמצוץ של פתיתי פלפל אדום וקורט טוב של מלח לתפוחי האדמה.
אל תזיז את המחבת, זה מאוד חשוב, כך תפוחי האדמה יכולים חום שווה.
לאחר 3-5 דקות, כאשר הם משחימים תפוחי אדמה להעיף חום בצד השני, להנמיך את החום בינוני נמוך לבשל באופן שווה את תפוחי האדמה.
מוסיפים צלפים, בצל, פטריות, בייקון: לאחר תפוחי האדמה מבושלים היטב, מוסיפים את הצלפים ומניחים פריכים לרגע. לאחר מכן לשלב את הבצל המקורמל, פטריות, ובייקון למחבת sauté הגדולה עם תפוחי אדמה משוחים.
להתחמם מחדש על אש נמוכה. כאשר חם, לכבות את החום ומקשטים עם קמצוץ טרגון הרים טרי.