תפוחי אדמה פונדנט סיידר
אם יש לך בערך 1 שעה ו 5 דקות כדי לבלות במטבח, תפוחי אדמה פונדנט סיידר יכול להיות נהדר ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכון לנסות. יש משקה זה 235 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 60 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך כמה זרדים קורנית, שיני שום, סיידר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: תפוחי אדמה פונדנט, תפוחי אדמה פונדנט, ו תפוחי אדמה של הרבי פונדנט.
הוראות
לקלף תפוחי אדמה לקצץ את שני הצדדים הארוכים כך תפוחי אדמה שוכבים שטוחים משני הצדדים.
מחממים חמאה ושמן במחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את כל תפוחי האדמה. כאשר השומן חם, ומטגנים משני הצדדים עד הזהב כהה, סביב 10-15 דקות, ולאחר מכן להוסיף שום.
יוצקים מספיק סיידר ומניות ללכת באמצע הדרך במעלה הצד של תפוחי האדמה. מבשלים במשך 20 דקות, ואז להסתובב ולבשל את הצד השני במשך 20 דקות. למעלה עם סיידר ומניה אם הנוזל מתאדה.
העברה לתנור במשך 10 דקות ב 180C/160c / גז 4 פעם החזיר נח, עד מבושל דרך ורוב הנוזל התאדה.