תפוחי אדמה פרוסים עם בייקון ופטרוזיליה
אם יש לך כשעה ו-15 דקות לבלות במטבח, תפוחי אדמה פרוסים עם בייקון ופטרוזיליה עשוי להיות מתכון סופר נטול גלוטן וללא חלב לנסות. מתאים ל-9 מנות. , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בתוספת זו יש 385 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -20 גרם שומן למנה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש חומץ תפוחים, בייקון, מרק בקר ומלח גס. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 52% . תפוחי אדמה פריכים עם בייקון, שום ופטרוזיליה , תפוחי אדמה צלויים עם בייקון, גבינה ופטרוזיליה ותפוחי אדמה פריכים עם בייקון, שום ופטרוזיליה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול עם מספיק מים לכיסוי בכמה סנטימטרים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, מוסיפים 1 כף מלח ומנמיכים לרתיחה עדינה. מבשלים עד שתפוחי האדמה רק רכים כאשר מחוררים אותם בסכין. לא לבשל יתר על המידה.
מסננים, מצננים ומעבירים לקערה.
בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים, מערבבים את החומץ, הסוכר ושאר המלח בסיר קטן ומניחים על אש בינונית עד שהסוכר נמס.
מטפטפים על תפוחי האדמה, וזורקים בעדינות לציפוי.
מטגנים בייקון במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב תכוף עד להשחמה ופריכה.
מוציאים בעזרת כף מחוררת; לנקז על נייר סופג.
מסננים את עודפי השומן מהמחבת ומשאירים שכבה דקה של שומן בייקון במחבת.
מטגנים בצל במחבת עם שומן הבייקון השמור עד לשקוף אך לא שחום.
יוצקים את מרק הבקר ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש לרתיחה ומבשלים עד שהצטמצם בחצי; בערך 20 דקות.
יוצקים את תערובת המרק על תפוחי האדמה, ומפזרים את הבייקון והפטרוזיליה הקצוצה. מערבבים בעדינות, ומגישים מיד.