קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות9
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוחי אדמה פרוסים עם בייקון ופטרוזיליה

תפוחי אדמה פרוסים עם בייקון ופטרוזיליה
אם יש לך כשעה ו-15 דקות לבלות במטבח, תפוחי אדמה פרוסים עם בייקון ופטרוזיליה עשוי להיות מתכון סופר נטול גלוטן וללא חלב לנסות. מתאים ל-9 מנות. , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בתוספת זו יש 385 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -20 גרם שומן למנה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש חומץ תפוחים, בייקון, מרק בקר ומלח גס. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 52% . תפוחי אדמה פריכים עם בייקון, שום ופטרוזיליה , תפוחי אדמה צלויים עם בייקון, גבינה ופטרוזיליה ותפוחי אדמה פריכים עם בייקון, שום ופטרוזיליה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול עם מספיק מים לכיסוי בכמה סנטימטרים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, מוסיפים 1 כף מלח ומנמיכים לרתיחה עדינה. מבשלים עד שתפוחי האדמה רק רכים כאשר מחוררים אותם בסכין. לא לבשל יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
4 בצלים ירוקים, פרוסות דקות4 בצלים ירוקים, פרוסות דקות
1 כוס רוטב סלט ויניגרט יווני1 כוס רוטב סלט ויניגרט יווני
צנצנת פרוסות ג'ינג'ר כבוש, סחוטותצנצנת פרוסות ג'ינג'ר כבוש, סחוטות
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
1 פחית רסק עגבניות של 15 אונקיות1 פחית רסק עגבניות של 15 אונקיות
2
מסננים, מצננים ומעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פרושוטו דקות, מחוספות4 פרוסות פרושוטו דקות, מחוספות
3
בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים, מערבבים את החומץ, הסוכר ושאר המלח בסיר קטן ומניחים על אש בינונית עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
4 בצלים ירוקים, פרוסות דקות4 בצלים ירוקים, פרוסות דקות
16 צדפות צווארון גולמיות על חצי הקליפה16 צדפות צווארון גולמיות על חצי הקליפה
(מומלץ: Twinkies)(מומלץ: Twinkies)
צנצנת פרוסות ג'ינג'ר כבוש, סחוטותצנצנת פרוסות ג'ינג'ר כבוש, סחוטות
ציוד שתשתמש בו
פסטה קליפת תינוקפסטה קליפת תינוק
4
מטפטפים על תפוחי האדמה, וזורקים בעדינות לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
4 בצלים ירוקים, פרוסות דקות4 בצלים ירוקים, פרוסות דקות
5
מטגנים בייקון במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב תכוף עד להשחמה ופריכה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, פרוסות דקותבצל ירוק, פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
עוגות ספוג במילוי קרםעוגות ספוג במילוי קרם
6
מוציאים בעזרת כף מחוררת; לנקז על נייר סופג.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 פאונד שעועית ירוקה, קצוות קצוצים, חתוכים לחצי1 1/2 פאונד שעועית ירוקה, קצוות קצוצים, חתוכים לחצי
תְרֵיסַרתְרֵיסַר
7
מסננים את עודפי השומן מהמחבת ומשאירים שכבה דקה של שומן בייקון במחבת.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתי חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ' ומיובש לילהלחם צרפתי חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ' ומיובש לילה
ציוד שתשתמש בו
עוגות ספוג במילוי קרםעוגות ספוג במילוי קרם
8
מטגנים בצל במחבת עם שומן הבייקון השמור עד לשקוף אך לא שחום.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתי חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ' ומיובש לילהלחם צרפתי חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ' ומיובש לילה
1 קילו פסטה בייבי מעטפת, מבושלת אל דנטה1 קילו פסטה בייבי מעטפת, מבושלת אל דנטה
ציוד שתשתמש בו
עוגות ספוג במילוי קרםעוגות ספוג במילוי קרם
9
יוצקים את מרק הבקר ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש לרתיחה ומבשלים עד שהצטמצם בחצי; בערך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטנים כחולים של סרטנים כחולים "Backfin" ג'מבו טרי, נטול קליפותבשר סרטנים כחולים של סרטנים כחולים "Backfin" ג'מבו טרי, נטול קליפות
10
יוצקים את תערובת המרק על תפוחי האדמה, ומפזרים את הבייקון והפטרוזיליה הקצוצה. מערבבים בעדינות, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
4 בצלים ירוקים, פרוסות דקות4 בצלים ירוקים, פרוסות דקות
בשר בקר טחון (רצוי בגידול טבעי)בשר בקר טחון (רצוי בגידול טבעי)
בצל ירוק, פרוסות דקותבצל ירוק, פרוסות דקות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה