תפוחי אדמה פריכים עם ביצים גבינה
תפוחי אדמה פריכים עם ביצים גבינה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 57 גרם של שומן, וסך הכל 722 קלוריות. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם עירית, קוויאר lumpfish, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: ערימות פריך גביני תפוחי אדמה, תפוחי אדמה פריכים עם שעועית ירוקה וביצים, ו תפוחי אדמה פריכים מרווה עם ביצים מטוגנות.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שים מחבת nonstick בינונית על חום בינוני ולהוסיף 1 כף החמאה והשמן. לקלף ולשפשף את תפוחי האדמה על החורים הגדולים של פומפיה תיבת או במעבד מזון.
מפזרים את תפוחי האדמה היטב עם מלח ופלפל ולזרוק למעיל. כאשר המחבת הוא חם, להוסיף את תפוחי האדמה, לחיצה עליהם למטה, שטוח אותם כדי לכסות באופן שווה את החלק התחתון של המחבת. מבשלים עד תפוחי האדמה משחימים היטב על הקרקעית, ניטור החום כמו שאתה הולך כך שהם לא לשרוף. בזהירות להפוך את הפנקייק, לשמור אותו בחתיכה אחת, ולשחום אותו בצד השני.
הסר לצלחת מרופדת בנייר מגבת ולשמור על חם.
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, לשים מחבת קטנה על חום בינוני ולהוסיף 2 כפות של החמאה. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את השאלוט ומבשלים עד שהיא מתרככת.
מפזרים על הקמח ומבשלים לרגע או
יוצקים את השמנת ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הוויסקי ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים במשך כמה דקות עד שהוא מתעבה קצת. כבה את החימום והוסף חצי מהגבינה. מערבבים כדי להמס את הגבינה. לטעום ולהתאים את התיבול עם מלח ופלפל. כסה וחמם.
במחבת בינונית נוספת על חום בינוני-נמוך, מוסיפים את הכף הנותרת.
לטאטא את הביצים היטב, ומפזרים אותם עם מלח ופלפל.
יוצקים את הביצים לתוך המחבת, מוסיפים את הגבינה הנותרים ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים לאט עד הגבינה נמסה ואת הביצים מבושלים דרך אבל רך.
מניחים את פנקייק תפוחי האדמה על צלחת הגשה. למעלה עם ביצים גבינה ויוצקים על הרוטב. תמרח את הקוויאר ותפזר על העירית.
חותכים ל 4 פרוסות ומגישים.