תפוחי אדמה צלויים ברביקיו עם רוטב בייקון שמנת חמוצה
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? תפוחי אדמה צלויים ברביקיו עם רוטב בייקון שמנת חמוצה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 392 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תיבול ברביקיו, מיץ לימון, שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 37 דקות. נסו שמנת חמוצה פירה עם שום קלוי, חרדל דיז'ון ובייקון, בייקון, שמנת חמוצה ותפוחי אדמה שמיר, ו תפוחי אדמה אפויים עם ארוגולה, בייקון ושמנת חמוצה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תפוחי אדמה: מחממים גריל לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
גריל
2
בקערה גדולה מוסיפים שמן זית, תיבול ברביקיו, שום ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
שמן זית
תיבול
שום
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מערבבים היטב לשלב.
4
מוסיפים תפוחי אדמה וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
5
מניחים תפוחי אדמה בכיס רדיד אלומיניום וחותם.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
6
מניחים על הגריל או בתנור f שחומם מראש 400 מעלות במשך 20 עד 25 דקות עד שתפוחי האדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
גריל
תנור
1
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
שים את תפוחי האדמה לתוך קערה בינונית ויוצקים ברוטב. לזרוק היטב כדי לצפות את תפוחי האדמה או לשרת את הרוטב בצד.