תפוחי אדמה צלויים ברביקיו עם רוטב בייקון שמנת חמוצה
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? תפוחי אדמה צלויים ברביקיו עם רוטב בייקון שמנת חמוצה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 392 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תיבול ברביקיו, מיץ לימון, שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 37 דקות. נסו שמנת חמוצה פירה עם שום קלוי, חרדל דיז'ון ובייקון, בייקון, שמנת חמוצה ותפוחי אדמה שמיר, ו תפוחי אדמה אפויים עם ארוגולה, בייקון ושמנת חמוצה (מתכונים דומים).
הוראות
תפוחי אדמה: מחממים גריל לחום בינוני.
בקערה גדולה מוסיפים שמן זית, תיבול ברביקיו, שום ומיץ לימון.
מוסיפים תפוחי אדמה וזורקים למעיל.
מניחים תפוחי אדמה בכיס רדיד אלומיניום וחותם.
מניחים על הגריל או בתנור f שחומם מראש 400 מעלות במשך 20 עד 25 דקות עד שתפוחי האדמה רכים.
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה.
שים את תפוחי האדמה לתוך קערה בינונית ויוצקים ברוטב. לזרוק היטב כדי לצפות את תפוחי האדמה או לשרת את הרוטב בצד.