תפוחי אדמה צלויים עם אצבעונים וארטישוקים לתינוקות
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם פטרוזיליה, מלח כשר, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. נסו ארטישוק לתינוקות מטוגנים ותפוחי אדמה חדשים, תפוחי אדמה צלויים, ו תפוחי אדמה צלויים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 6 כוסות מים ומיץ לימון בקערה גדולה.
גזע מנותק של כל ארטישוק עד 1 אינץ ' של בסיס; קליפת גזע.
הסר עלים תחתונים ועלים חיצוניים קשים, עוזב לב רך ותחתית.
חותכים כל ארטישוק במחצית לאורכו.
הסר גדילן מטושטש מלמטה עם כף.
מניחים ארטישוקים במי לימון.
מערבבים שמן ותפוחי אדמה; לזרוק היטב. סדר תפוחי אדמה בשכבה אחת על מחבת ג ' לי רול מצופה ספריי בישול.
אופים ב 425 במשך 15 דקות.
מסננים ארטישוקים; מוסיפים ארטישוקים לתפוחי אדמה, משליכים לשלב.
אופים 15 דקות נוספות או עד למכרז.
מניחים ירקות בקערה גדולה. לזרוק עם חמאה ושאר החומרים.