תפוחי אדמה קלויים, אספרגוס וסלט ארוגולה
תפוחי אדמה קלויים, אספרגוס וסלט ארוגולה עשויים להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 220 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, מלח ופלפל, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו אספרגוס קלוי וסלט ארוגולה עם ביצה עלומה, אספרגוס קלוי, סלט אבוקדו וארוגולה, ו אספרגוס קלוי וסלט ארוגולה עם רוטב שילו (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הרוטב: בקערה קטנה, לטאטא יחד את חומרי ההלבשה עד מעורבב.מחממים תנור כדי 400ºF.In קערה, לשלב את תפוחי האדמה, שמן זית, מלח ופלפל ולזרוק למעיל.
מעבירים לתבנית אפייה או למחבת קלייה קטנה וצולים עד שתפוחי האדמה רכים, זהובים ופריכים, כ-45 דקות.
חותכים את החניתות באלכסון לאורכים 1 אינץ'.
מניחים במדף קיטור על פני מים רותחים, מכסים את הספינה ומבשלים עד רך-פריך, על 3 דקות.
הסר את המדף מן המחבת ולשטוף את האספרגוס תחת מים קרים זורמים עד cool.In קערה גדולה, לשלב את תפוחי האדמה, אספרגוס, ארוגולה ורוטב, לפי הטעם, ולזרוק לערבב. מחלקים את הסלט בין צלחות בודדות.