קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

תפוחי אדמה קלויים בטטה יפנית עם חמאת בצל ירוק

תפוחי אדמה קלויים בטטה יפנית עם חמאת בצל ירוק
המתכון קלוי תפוחי אדמה מתוקים יפני עם בצל ירוק חמאה בעוד כ-25 שעות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון יפני. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 271 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ממרח מיסו, בצל ירוק, תפוחי אדמה מתוקים נופךוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: בטטה יפנית צלויה עם חמאת בצל ירוק, בטטה צלויה חמאה, ו תפוחי אדמה מתוקים קלויים עם חמאת מייפל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 232° עם מתלה בשליש העליון.
2
לדקור תפוחי אדמה בכל רחבי עם מזלג ולשים על גיליון אפייה גדול מרופד בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
3
אופים עד רך מאוד כאשר סחוט, 45 דקות עד 1 שעה.
4
בעוד תפוחי אדמה אופים, מערבבים יחד חמאה, מיסו, בצל ירוק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
5
חותכים תפוחי אדמה חמים לאורכו, באמצעות כפפות תנור, לדחוף בצדדים כדי לנפח את תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
6
מגישים עם קצת חמאת בצל ירוק במרכז כל אחד עם תוספת חמאת בצל ירוק בצד.
מרכיבים שתצטרך
1
* חמאה בצל ירוק יכול להתבצע 4 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר חם ומערבבים לפני השימוש.* בטטות ניתן קלוי (אבל לא לחתוך) 4 שעות קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר, מכוסה בנייר כסף. מחממים תפוחי אדמה על תבנית אפייה על המדף האמצעי של תנור 177° עד מחומם דרך, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך