קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות36
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוחי אדמה קלויים עם פטריות

תפוחי אדמה קלויים עם פטריות
תפוחי אדמה קלויים עם פטריות יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 249 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו חומץ שמפניה, מלח ופלפל כשר, שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: תפוחי אדמה קלויים רוסיים עם פטריות, תפוחי אדמה קלויים, פטריות ורקטות, ו סאנצ'וקס קלוי עם תפוחי אדמה ופטריות.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
על תבנית עם מסגרת, זורקים את הפטריות עם 1 כף שמן זית, ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
על תבנית אפייה אחרת, זורקים את תפוחי האדמה עם יתרת 1 כף שמן הזית, ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מכניסים את שתי התבניות לתנור, וצולים עד שהפטריות משחימות ותפוחי האדמה מבושלים, בערך 20 דקות, זורקים פעם אחת ומסובבים את הסדינים באמצע הדרך.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מוציאים את התבניות מהתנור ומניחים להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בעוד תפוחי אדמה ופטריות צולים, להפוך את ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
6
מוסיפים את השום, השמנת החמוצה, היוגורט, החלב והחומץ למעבד מזון ומערבבים לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
מוסיפים את הקאיין, עשבי התיבול, הווסטרשייר והרוטב החם. מערבבים עד להטמעה מלאה וההלבשה ירוקה בהירה. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל, לפי הטעם, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
8
מוסיפים את תפוחי האדמה והפטריות לקערת הגשה ויוצקים פנימה את הרוטב. זורקים לציפוי ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה