תפוחי אדמה קלויים עם פטריות
תפוחי אדמה קלויים עם פטריות יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 249 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו חומץ שמפניה, מלח ופלפל כשר, שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: תפוחי אדמה קלויים רוסיים עם פטריות, תפוחי אדמה קלויים, פטריות ורקטות, ו סאנצ'וקס קלוי עם תפוחי אדמה ופטריות.
הוראות
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
על תבנית עם מסגרת, זורקים את הפטריות עם 1 כף שמן זית, ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
על תבנית אפייה אחרת, זורקים את תפוחי האדמה עם יתרת 1 כף שמן הזית, ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מכניסים את שתי התבניות לתנור, וצולים עד שהפטריות משחימות ותפוחי האדמה מבושלים, בערך 20 דקות, זורקים פעם אחת ומסובבים את הסדינים באמצע הדרך.
מוציאים את התבניות מהתנור ומניחים להתקרר מעט.
בעוד תפוחי אדמה ופטריות צולים, להפוך את ההלבשה.
מוסיפים את השום, השמנת החמוצה, היוגורט, החלב והחומץ למעבד מזון ומערבבים לשילוב.
מוסיפים את הקאיין, עשבי התיבול, הווסטרשייר והרוטב החם. מערבבים עד להטמעה מלאה וההלבשה ירוקה בהירה. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל, לפי הטעם, במידת הצורך.
מוסיפים את תפוחי האדמה והפטריות לקערת הגשה ויוצקים פנימה את הרוטב. זורקים לציפוי ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.