לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו תפוחי אדמה קלים בגרטן. מתכון זה מכין 4 מנות עם 290 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-34 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם יש לכם קרוטוני סלט מתובלים, פלפל, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 81%. ציון זה מצוין. מתכונים דומים: תפוחי אדמה גרטן מהירים וקלים, תפוחי אדמה קלים על גבי הכיריים, ו תפוחי אדמה קלים עם שומר וזיתים.
הוראות
1
בסיר גדול מביאים לרתיחה שמנת, חלב, מלח ואבקת שום.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים תפוחי אדמה; מנמיכים את האש. מכסים ומבשלים במשך 10-15 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים. מרסקים גס 1/4 כוס קרוטונים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3
מסירים תפוחי אדמה מהאש. מערבבים בעדינות את הקרוטונים והפלפל המרוסקים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4
יוצקים לתוך משומן 1-1 / 2-קו. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
מפזרים גבינה ושאר קרוטונים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
אופים, ללא כיסוי, בחום של 400 מעלות צלזיוס למשך 5-6 דקות או עד שהגבינה נמסה.