תפוחי האדמה הכי טובים בעולם! זה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים שלך. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון צמחוני יש 184 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. . 142 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם אבקת צ'ילי, כוסברה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מדהים. מתכונים דומים: חמאה חומה יש תפוחי אדמה (תפוחי אדמה אקורדיון), תפוחי אדמה מטוגנים בתנור & בטטות, ו תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי).
הוראות
1
מניחים את תפוחי האדמה בסיר עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ומבשלים 10 דקות, עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מסננים ולאפשר להתקרר מעט.
3
מחממים את הגהי במחבת גדולה מעל חום בינוני. טוסט קל זרעי כמון בגי.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
למריחה על טוסט אם רוצים
גי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מערבבים בצ 'ילה הירוקה פלפלים וג' ינג ' ר. מתבלים עם אבקת צ ' ילי וכוסברה. מערבבים את תפוחי האדמה, ומבשלים כ 5 דקות. מתבלים באמנור ובמלח וממשיכים לבשל כ-15 דקות.