תפוחי האדמה המסולסלים של קרלטון
תפוחי האדמה המסולסלים של קרלטון דורשים בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 205 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . אם יש לכם לבבות ארטישוק, גבינת רומנו, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו תפוחי אדמה מסולסלים, תפוחי אדמה מסולסלים, ו תפוחי אדמה מסולסלים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
מערבבים תפוחי אדמה ורוטב בתבנית אפייה של 1 1/2 ליטר.
מערבבים במים רותחים, חלב, מרגרינה או חמאה עם מקציף.
מערבבים בפסטו, עגבניות ולבבות ארטישוק, אם משתמשים.
אופים חשפו במשך 20 דקות. למעלה עם גבינה ואופים 5 יותר דקות, או עד העליון הוא חום זהוב ותפוחי אדמה רכים (רוטב יעבה מעט בעת הקירור).
הסר מהתנור ולתת לעמוד כמה דקות לפני ההגשה.