תפוחי האדמה של רייצ'ל אלן, כרישה ומרק בייקון מעושן
צריך מרק ללא גלוטן? תפוחי האדמה של רייצ'ל אלן, כרישה ומרק בייקון מעושן יכולים להיות מתכון מדהים לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 336 קלוריות. לך לחנות ותביא בייקון, תפוחי אדמה, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-76 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו תבשיל האירי של רייצ'ל אלן, לחם הסודה החום של רייצ'ל אלן, ו מרק דגים Ballycotton של רייצ'ל אלן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר גדול על חום גבוה, מוסיפים את הבייקון, ו sauté במשך כ 1 דקה, או עד פריך וזהב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהמחבת ולנקז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
להקטין את החום קצת ולהוסיף את החמאה לשמן במחבת. כאשר הוא נמס, להוסיף את הבצל, כרישה, ותפוחי אדמה. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים בעדינות במשך 8 עד 10 דקות ללא בראונינג.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
יוצקים את המניה ומבשלים בעדינות במשך 5 דקות, או עד תפוחי האדמה מבושלים לחלוטין דרך.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
בינתיים, להפוך את הפסטו פטרוזיליה. השליכו את הגבעולים מהפטרוזיליה והניחו את העלים בקערה עם השום, צנוברים, פרמזן ושמן זית. באמצעות בלנדר כף יד, פירה כדי להדביק חלקה למדי, הוספת קצת יותר שמן, אם יש צורך, כך שזה עקביות עבה אך מטפטף. לחלופין, לרסק את הפטרוזיליה, שום, צנוברים באמצעות מרגמה ועלי ומערבבים את פרמזן ושמן זית. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומניחים בצד.
פירה המרק עד חלקה בבלנדר או באמצעות בלנדר כף יד. חזור למחבת ומערבבים בכל אבל 1 כף של חתיכות בייקון שמורות. בדוק את התיבול, התאמת במידת הצורך, וחום במשך דקה נוספת לפני ההגשה.