תפוחי קרמל דביקים ומתוקים
תפוחים קרמל דביק ומתוק דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 709 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. אם יש לכם חלב, קרמל, כדי 6 מקלות פינוק עץוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה די גרוע. מתכונים דומים: פופקורן קרמל (לא מתוק מדי או דביק), קרמל מתוק ודביק-גלילי אגוזים, ו עוגות בטטה בייבי עם רוטב קרמל פקאן דביק.
הוראות
הכנס מקלות לתוך תפוחים; להפריש.
מערבבים קרמל וחלב בקערה בטוחה במיקרוגל. מיקרוגל על הגדרה גבוהה, חשוף במשך 2 דקות, ערבוב פעם אחת. אפשר להתקרר לזמן קצר.
מגלגלים כל תפוח במהירות בקרמל, פונים למעיל. הגדר תפוחים לייבוש על נייר שעווה משומן קלות. כאשר להגדיר באופן חלקי, לגלגל תוספות, אם תרצה בכך.