תפוחים אפויים עם יוגורט תפוחים וקרמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל תפוחים אפויים עם יוגורט תפוח וקרמל. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו ציפוי קרמל, יוגורט תפוחים מקורי, סיידר תפוחים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו תפוח-תפוחים אפויים פריכים, תפוחים אפויים ממולאים בשקדים עם רוטב קרמל ותפוח, ו איך להכין תפוחי קרמל}תפוחים פאי קרמל תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה למיקרוגל, מניחים תפוחים, ויוצקים סיידר תפוחים 1 אינץ ' במעלה הצדדים של תפוחים. מכסים בניילון נצמד למיקרוגל. מיקרוגל על 5 עד 8 דקות או עד רך. שמור את המיץ.
בקערה קטנה למיקרוגל, מערבבים רום ו 1 כפית מיץ שמורות לתוך ציפוי קרמל. מיקרוגל נחשף על גבוה כמה שניות או רק עד חם.
כדי לשרת כל תפוח, כף 2 כפות יוגורט בתחתית קערת הגשה.
הוסף 1 תפוח; מרכז מילוי של תפוח עם יוגורט.
מפזרים 1 כף גרנולה; העליון עם תערובת קרמל.