קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוחים בפיג'מה

תפוחים בפיג'מה
. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. , וזה לא כל כך סופר. נסו איך להכין תפוחי קרמל}תפוחים פאי קרמל תפוחים, תפוחים אדומים חמים, ו תפוחים לתפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה רדודה, מערבבים יחד את הקמח והמלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
לטאטא את הביצים, 1 כף שמן, חלב, ומים עד הבלילה חלקה. הבלילה צריכה להיות עבה מספיק כדי להיצמד לתפוחים ומעייל אותם. אם הבלילה דקה מדי, ניתן להוסיף עוד קמח. אם הבלילה לא רוצה להישאר, לזרוק את התפוחים עם קצת קמח.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
ביצהביצה
חלבחלב
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
מחממים אינץ ' אחד של שמן צמחי במחבת כבדה עמוקה ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
פרוסות תפוח מעייל עם הבלילה, ומניחים 4 או 5 פרוסות לתוך השמן החם בכל פעם. מטגנים עד הזהב בצד אחד, ולאחר מכן להשתמש מלקחיים כדי להעיף ומטגנים עד חום בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
5
ניקוז על מגבות נייר. מערבבים יחד את הקינמון והסוכר; מפזרים על פרוסות התפוח לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
תפוחתפוח
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר