תפוחים בפיג'מה
. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. , וזה לא כל כך סופר. נסו איך להכין תפוחי קרמל}תפוחים פאי קרמל תפוחים, תפוחים אדומים חמים, ו תפוחים לתפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה רדודה, מערבבים יחד את הקמח והמלח.
לטאטא את הביצים, 1 כף שמן, חלב, ומים עד הבלילה חלקה. הבלילה צריכה להיות עבה מספיק כדי להיצמד לתפוחים ומעייל אותם. אם הבלילה דקה מדי, ניתן להוסיף עוד קמח. אם הבלילה לא רוצה להישאר, לזרוק את התפוחים עם קצת קמח.
מחממים אינץ ' אחד של שמן צמחי במחבת כבדה עמוקה ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
פרוסות תפוח מעייל עם הבלילה, ומניחים 4 או 5 פרוסות לתוך השמן החם בכל פעם. מטגנים עד הזהב בצד אחד, ולאחר מכן להשתמש מלקחיים כדי להעיף ומטגנים עד חום בצד השני.
ניקוז על מגבות נייר. מערבבים יחד את הקינמון והסוכר; מפזרים על פרוסות התפוח לפני ההגשה.