תפוחים טריים עוגת פוסטר
תפוחים טריים פוסטר עוגת דורש על 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון צמחוני זה משרת 6 . לקינוח הזה יש 639 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן למנה. אם יש לכם סוכר קינמון, מלח, עמילן תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 26%. הציון הזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: תפוחים טריים עוגת פוסטר, עוגת בננות פוסטר, ו עוגת תותים טרייה.
הוראות
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור;מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס.
שלב קמח, עמילן תירס, סוכר, אבקת אפייה ומלח. בעזרת האצבעות, 2 סכינים או בלנדר מאפה, חותכים בחמאה עד שהתערובת דומה לארוחה גסה. מערבבים חלב עם מזלג רק עד שהתערובת לחה באופן שווה.
כף גדושה 1/4 כוסות בצק על תבנית אפייה מוכנה להכנת שישה סיבובים.
מפזרים צמרות עם סוכר קינמון.
אופים עד להזהבה, 18 עד 20 דקות.
הכינו מילוי: ממיסים חמאה במחבת כבדה על אש בינונית.
מוסיפים תפוחים ומבשלים תוך ערבוב עד שהם רכים, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים סוכר חום, קינמון ומלח; מבשלים עד שהסוכר נמס, בערך 1 דקה.
שלב מיץ תפוחים, רום ועמילן תירס בקערה קטנה.
מוסיפים למחבת ומבשלים תוך ערבוב עד להסמכה, 3 עד 4 דקות. אפשר רוטב להתקרר ולעבות, כ 5 דקות.
להגשה חותכים ביסקוויטים לשניים אופקית.
מניחים תחתיות תפוחים טריים עוגת פוסטר על צלחות הגשה בודדות. כף תערובת תפוחים על תחתית הביסקוויטים והחלף את צמרות הביסקוויטים.
מגישים חם עם קצפת, אם רוצים.