תפוחים צלויים ואגסים ברוזמרין
תפוחים צלויים ואגסים עם רוזמרין הוא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. מתאים ל-12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 105 קלוריות. אם יש לך אגסים bosc, רוזמרין, תפוחים טעים זהוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פטה צלוי עם אגסי קינמון מקורמלים, מניית עוף אגסים עלומים עם חזיר צלוי, ו תפוחים צלויים (מתכונים דומים).
הוראות
מברשת 2 סדינים אפייה גדולה עם שמן זית. בעדינות לזרוק תפוחים, אגסים, 1/4 כוס שמן, רוזמרין טחון בקערה גדולה. מסדרים פירות בשכבה אחת על הסדינים. מטאטאים עד פירות הוא רך וקצוות מתחילים חום, צופה מקרוב כדי למנוע שריפה מפנה גיליונות אפילו בראונינג, על 5 דקות.
מקשטים עם גבעולים רוזמרין,אם תרצה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. (ניתן להכין 4 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)